Mevsiminde toplanan özel kornişon salatalıklar, Gaziantep usulü tarifle birleşti, ortaya acı sevenlerin bayılacağı ev yapımı kornişon turşusu çıktı! Kıtır kıtır dokusu ve acının dengeli aromasıyla sofralarınıza bambaşka bir enerji katıyor. 🔥
Doğal fermantasyon yöntemiyle hazırlanan turşumuzda katkı maddesi, koruyucu ya da yapay aroma bulunmaz. Sadece taze sebzeler, sarımsak, limon, koruk suyu ve Gaziantep’in gizli lezzet sırrı ile tatlandırılır. 5 litrelik XL bidonu sayesinde uzun süre tazeliğini korur.
Budabenimolsun Acılı Kornişon Turşusu, hem acı severler hem de ev yapımı turşu tutkunları için Gaziantep’ten gelen gerçek bir lezzet deneyimi sunar. Yemeklerin yanında, kahvaltılarda veya meze tabaklarında efsane uyum sağlar.
Her kavanozda Gaziantep’in güneşi, emeği ve acısı var. Aç kapa, “kırrk” sesi gelsin… Sofrada keyif, tabakta lezzet başlasın! 😋
Acılı Kornişon Turşusu Ev Yapımı 5'Litre Yorumlar